Urdăreanu a recunoscut tot şi ar putea scăpa cu arest la domiciliu. Nichita a negat faptele. Mita ar fi intrat pe un card făcut de un subaltern al primarului de Iaşi

Procurorii DNA s-au răzgândit de aseară până azi, scrie stiripesurse.ro. Nu-l mai vor după gratii pe patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu. Dacă în momentul reţinerii, procurorii au anunţat că îl vor duce pe Urdăreanu la judecători cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, azi ei au anunţat că vor cere arest la domiciliu.

“Inculpatul Tiberiu Urdăreanu, în declaraţia formulată la 29.10.2015, a recunoscut acuzaţia şi a arătat că Nichita i-a dat de înţeles că lucrurile vor merge bine, că are un ‘aranjament’ cu acea firmă şi că va fi mulţumit. Ulterior, a avut o discuţie cu Mardarasevici la sediul UTI, acesta spunându-i că se ocupă el de bunul mers al contractului, în condiţiile în care şi UTI îşi va face treaba, că era o înţelegere cu primarul, Mardarasevici comunicându-i că 8-10% din valoarea contractului ar fi ‘obligaţii’ ale asocierii pentru buna derulare a contractului”, se arată în referatul DNA trimis în instanţă.

Însă, pentru Gheorghe Nichita rămâne cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a negat faptele la audieri. Despre el, procurorii spun că l-ar fi obligat pe un subaltern să-şi facă un card pe care intrau banii din mita de la Urdăreanu.

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Urdăreanu a recunoscut tot şi ar putea scăpa cu arest la domiciliu. Nichita a negat faptele. Mita ar fi intrat pe un card făcut de un subaltern al primarului de Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)