Două săptămâni pline la Cuptorul Moldovencei: Cozonacii şi prăjiturile sunt la mare căutare
Cuptorul Moldovencei lucrează cu motoarele turate la maxim în această perioadă, când ieşenii care n-au timp de gătit caută produse de calitate. Cei mai vânaţi sunt cozonacii, însă şi prăjiturile sau torturile se vând foarte bine.
„E o perioadă aglomerată, se adună comenzile şi lucrăm la foc continuu”, spune Nicoleta Hriţcu (foto), proprietarul atelierului de bunătăţi din Păcurari.
Ea precizează că pentru a fi siguri că prind produsele dorite, cumpărătorii ar trebui să le comande cu câteva zile înainte.
„Există riscul să nu găseşti ce vrei la raft, pentru că noi vindem doar produse proaspete, aşa că varianta cea mai sigură o reprezintă comenzile”, spune Hriţcu.
Pentru Cuptorul Moldovencei, anul 2015 a fost unul pe creştere, vânzările fiind mult mai bune ca anul trecut.
În prezent sunt două patiserii Cuptorul Moldovencei în oraş, una vizavi de Piaţa Păcurari, iar cealaltă în zona Halei Centrale. Foarte probabil anul viitor va mai fi deschis un punct în oraş, conducerea firmei susţinând că intenţionează să vândă şi pâine cu maia.