Ce spun pesediştii ieşeni despre boicotul la locale: Dacă se ajunge aici, Chirica va merge independent

Declaraţia lui Liviu Dragnea de zilele trecute că PSD va boicota localele dacă va fi impusă varianta alegerilor în două tururi nu le-a picat deloc bine pesediştilor ieşeni.

Ba mai mult, unii dintre primarii PSD din judeţ au înroşit telefoanele, interesându-se la şefii lor de la Iaşi dacă e posibil să se ajungă într-o situaţie de acest gen.

„A fost o greşeală decizia cu boicotul. Nu dă deloc bine în partid. Cum sa nu te prezinti?”, susţine un membru de bază din PSD Iaşi.

Nici măcar Mihai Chirica nu pare să ia în calcul soluţia boicotului. De altfel, e greu de crezut că actualul interimar va abandona lupta doar pentru că la centru s-a luat hotărârea ca PSD să nu participe la scrutinul din iunie in situatia introducerii celor 2 tururi.

„Chirica va candida oricum. Îşi dă demisia din partid şi candidează ca independent. Problema cea mare e lista de consilieri, că noi ca partid rămânem pe dinafară”, spune un apropiat al lui Chirica.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Ce spun pesediştii ieşeni despre boicotul la locale: Dacă se ajunge aici, Chirica va merge independent”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)