La alegerile de anul ăsta, bătăliile cele mai aspre vor fi în interiorul partidelor, nu între partide

PSD Sector 5 va protesta mâine împotriva liderului PSD pe Bucureşti Robert Negoiţă. Fain, nu? Motivul: Negoiţă sabotează campania PSD pe Bucureşti. Ba mai mult, pesediştii de la sectorul 5 dau comunicat în care se laudă că la protest vor veni şi pesedişti de la alte sectoare. „Împreună vom schimba faţa PSD Bucureşti”, se arată în comunicatul ciudat al pesediştilor din Capitală.

În loc să apeleze la liderul Liviu Dragnea, care ar putea media războiul pesedisto-pesedist, membrii PSD din Bucureşti nu realizează se pare ridicolul, ieşind în stradă împotriva propriei formaţiuni.

La alegerile de anul ăsta, bătăliile cele mai aspre se vor duce în interiorul partidelor şi nu între partide. Miza: accederea pe liste. E mai important pentru unii să fie pe locul 2 sau 3 la Consiliul Local sau să ajungă candidat la primărie, decât să facă politică pe bune şi să ia în alegeri mai multe voturi decât adversarul.

Să faci protest de stradă împotriva partidului tău, cu 4 luni înainte de alegeri, e gest sinucigaş. Cum ar fi ca la Iaşi, aripa Lupu-Stanciu să faca miting împotriva grupării Chirica-Iacoban?

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)