Un om de afaceri ieşean cere părerea prietenilor de pe FB privind designul şi serviciile viitorului hotel pe care îl va deschide în toamnă la Iaşi

Omul de afaceri ieşean Tiberiu Stoian le cere părerea prietenilor săi de pe facebook cu privire la aşteptările acestora privind hotelul Eskada, aflat în faza finală de finisaje a construcţiei.

„Apelez la voi, prietenii mei şi de pe FB pentru a vă consulta cu privire la designul şi tipul serviciilor pe care v-ar plăcea să le descoperiţi în această locaţie. Prin urmare, voi posta câteva detalii aferente proiectului, pe care vă rog să le criticaţi sau să le apreciaţi, funcţie de opinia proprie a fiecăruia dintre voi.Aştept orice sugestie, nu neapărat de la specialişti, ci de la prieteni din medii diferite şi cu profesii din cele mai diverse. Adică, exact profilul viitorilor oaspeţi ai hotelului nostru. Important este să fie opinii sincere, directe şi civilizat exprimate, chiar dacă nu vor fi favorabile conceptului. Promit că voi ţine cont de toate sugestiile şi le voi implementa pe cele mai interesante”, scrie Tiberiu Stoian, patronul fabricii de ambalaje Exonia.

Hotelul va fi amplasat pe Bulevardul Primăverii, investiţia ridicându-se la aproximativ 1.7 milioane de euro.

Potrivit Ziarului de Iaşi, noul hotel va avea şase etaje şi va găzdui 40 de camere plus o sală de conferinţe. Hotelul va avea dublă clasificare: „trei stele” majoritatea camerelor, respectiv „patru stele” în cazul apartamentelor de la penultimul etaj al clădirii. Aproape 175 de lei va fi preţul maxim cu care va putea fi închiriată o cameră dublă, spune dezvoltatorul.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)