Candidează Tudor Ciuhodaru din nou la Primărie? Răspunsul îl vom avea în câteva zile

Deputatul Tudor Ciuhodaru ar putea intra în cursa pentru Primărie, după ce a candidat la această funcţie şi în urmă cu patru ani, când a obţinut 14.3% şi s-a clasat pe locul 2, după Gheorghe Nichita (USL).

Interesant, în 2012 Ciuhodaru a candidat pe listele Alianţei pentru Iaşi, formată din UNPR, PNG şi PER. Chiar dacă a scos 7,6%, Alianţa pentru Iaşi n-a intrat în CL, pentru că pragul electoral pentru alianţele formate din 3 partide este de 8 la sută.

Anul acesta, Tudor Ciuhodaru ar putea candida la Primăria Iaşi pe listele UNPR, el fiind inclus în sondajul pe care uneperiştii îl efectuează în aceste zile în municipiu.

Măsurătoarea se apropie de final, iar potrivit unor surse, deputatul ar sta cel mai bine dintre oamenii UNPR prinşi în sondaj.

Liderul UNPR Gheorghe Emacu a precizat că în câteva zile (posibil chiar vineri) filiala va anunţa candidatul la Primărie.

Nu este exclus ca uneperiştii să propună un tandem Ciuhodaru-Burlea la locale. De altfel, senatorul Marin Burlea preciza la ultima conferinţa de presă că i-ar conveni o candidatură la CJ.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Candidează Tudor Ciuhodaru din nou la Primărie? Răspunsul îl vom avea în câteva zile”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)