Reacţia PNL la intrarea în cursa pentru Primărie a Cameliei Bogdănici (UNPR): O mascaradă şi o încercare de a ajuta PSD să rămână la conducerea oraşului

”UNPR este partidul satelit al PSD şi, pe cale de consecinţă, intrarea în cursa pentru Primăria Municipiului Iaşi a unui candidat din partea acestei formaţiuni este o mascaradă şi o încercare de a ajuta rămânerea PSD la conducerea oraşului. Vasile Puşcaşu, preşedintele organizaţiei municipale a UNPR Iaşi, este cumătrul lui Mihai Chirica, candidatul PSD la Primăria Municipiului Iaşi, şi patronul Unistil, compania care beneficiază de contracte acordate discreţionar de către RATP (regie falimentată de către Mihai Chirica şi administraţia PSD). Acest sistem clientelar şi corupt, care sufocă Iaşul, este menţinut în viaţă prin complicităţi dezonorante din partea doamnei Camelia Bogdănici sau a domnului Marin Burlea”, afirmă Alexandru Muraru, purtător de cuvânt PNL.

SURSA: Comunicat de presă PNL Iaşi

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Reacţia PNL la intrarea în cursa pentru Primărie a Cameliei Bogdănici (UNPR): O mascaradă şi o încercare de a ajuta PSD să rămână la conducerea oraşului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)