Rixos World Hotel din Belek sau locul de unde începe paradisul (FOTO)

Situat în Belek, hotelul Rixos World e impresionant. L-am vizitat zilele trecute, alături de alţi jurnalişti români, accesul fiind facilitat de organizatorul excursiei de presă, Prestige Tour.

E un complex uriaş, aflat încă în construcţie, care va include un parc de distracţii mai mare decât Disneyland. În câteva săptămâni va fi dat în funcţiune hotelul, un waterpark numit Aqua World, plus două zone de cumpărături Shopping Aenue. Anul viitor se va deschide şi parcul de distracţii.

Investiţia se ridică la un miliard de dolari, iar pe şantier lucrează zi şi noapte 2.400 de muncitori. Numai hotelul are 350 de angajaţi. Construcţia complexului a început în 2012.

Rixos World va avea fântâni pline de lumină şi culoare, piscină interioară semi-olimpică, centru spa & fitness “state of the art”, shuttle service gratuit între parcuri şi hotel, camere şi apartamente dotate la cel mai înalt nivel, dar şi un mall pe mai multe etaje.

Aquapark-ul va avea 55 tobogane de apă, piscină cu valuri artificiale şi un Animal Park, unde se vor desfăşura spectacole cu delfini, balene, foci, pinguini şi tigri.

Va fi deschis şi un restaurant de lux cu atmosferă de cavernă în care se va putea servi cina lângă un mare acvariu populat cu diverse specii de rechini.

Interioarele hotelului sunt colorate, nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Camerele au televizoare, pe care poţi viziona două emisiuni diferite, pe acelaşi ecran.

Rămâne de văzut cum şi când va fi amortizată investiţia, în condiţiile în care turiştii ruşi nu mai vin cu milioanele în Turcia.

Pe aceeasi tema: Iulian Comanescu: Harta si refectoriul

Turism

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)