Unde era Chirica aseară când străzile din Iaşi erau inundate: la petrecerea unui ziar local. Bogdănici: Primeam SMS-uri cu ce se întâmplă în oraş, pe feţele celor din Primărie nu era nici un semn de îngrijorare

Iaşul a fost inundat din nou marţi seară, după ce în urmă cu o lună s-a întâmplat acelaşi lucru. Mihai Chirica se afla la Palatul Culturii, la petrecerea dată de ziarul local Evenimentul. Totodată, ceilalţi doi viceprimari, Daniel Mătăsaru şi Gabriel Surdu se aflau la aceeaşi chermeză. Cu alte cuvinte, nici un şef al Primăriei nu era la treabă pentru a gestiona situaţia gravă din Iaşi.

Deputata Camelia Bogdănici (candidat UNPR la Primărie) spune că şi ea se afla la evenimentul cu pricina, alături de alţi lideri politici din târg şi că primea SMS-uri cu privire la ceea ce se întâmplă în oraş.

„Primeam SMS-uri, ştiam ce se întâmplă. M-am uitat la cei din primărie, iar pe feţele lor nu era nici un semn de îngrijorare. În locul lor aş fi ieşit din orice manifestare, pentru a rezolva această problemă”, a spus Bogdănici.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Unde era Chirica aseară când străzile din Iaşi erau inundate: la petrecerea unui ziar local. Bogdănici: Primeam SMS-uri cu ce se întâmplă în oraş, pe feţele celor din Primărie nu era nici un semn de îngrijorare”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)