Marius Bodea: Reţeaua de cumetrii a viceprimarului Chirica ne-a adus în această situaţie. Suntem obligaţi să circulăm în hârburi. În orice oraş european, conducătorii ar pleca din funcţii

”Încă un autobuz din flota RATP a luat foc. Mihai Chirica nu se mai poate ascunde, este direct responsabil de toată această situație. Rețeaua de cumetrii a actualului viceprimar cu atribuții de primar care a monopolizat transportul public, precum și lipsa de viziune a acestuia cu privire la modernizarea flotei de autobuze și tramvaie din oraș ne-au adus în această situație deplorabilă. În timp ce orașe precum Cluj, Timișoara sau Oradea și-au modernizat flota și au un transport public european, noi, ieșenii, suntem obligați să circulăm cu hârburi aduse de către firma cumătrului lui Mihai Chirica, care, pe lângă faptul că oferă condiții de transport modeste, ne pun viața în pericol.

În orice oraș european, în orice administrație demnă, după atâtea momente rușinoase, conducătorii ar pleca imediat din funcții.

La noi, trebuie să așteptăm alegerile!”

SURSA: Declaraţie de presă Marius Bodea

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)