Viceprimarul Radu Botez la Radio HIT: Nu este oportun să organizăm referendumul pentru autobuze, avem o hotărâre de Consiliu Local

Abia întors din vacanţă, viceprimarul ALDE Radu Botez spune că organizarea unui referendum pe tema modului în care ar trebuie achiziţionate autobuzele noi la Iaşi nu este oportună. Ideea referendumului a fost lansată de PNL.

Radu Botez a spus la Radio HIT că şedinţa extraordinară de consiliu ar urma să aibă loc vineri, însă a respins varianta organizării referendumului.

„Vom avea vineri şedinţa extraordinară de consiliu. Am discutat cu cei din primărie, pentru a vedea cât costă să organizăm un referendum, iar costurile se apropie de cele pentru organizarea alegerilor locale. Nu este oportun referendumul, avem o hotărâre de CL, lucrurile sunt clare. Putem să luăm autobuze pe fonduri europene, cum vor liberalii, însă ar dura foarte mult, un an şi jumătate, chiar doi”, a spus Botez, care sustine ideea creditului BERD pentru autobuzele noi.

Întrebat dacă primarul Mihai Chirica va fi prezent vineri la şedinţa de CL, Botez a precizat că nu ştie acest lucru, întrucât edilul Iaşului se află în concediu.

Administratie

Comentarii

Un comentariu to “Viceprimarul Radu Botez la Radio HIT: Nu este oportun să organizăm referendumul pentru autobuze, avem o hotărâre de Consiliu Local”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)