Decizie neaşteptată la liberali: Anton Doboş a preluat şefia filialei municipale. De ce n-a ales PNL o figură proaspătă?

Deputatul Anton Doboş a primit votul BPJ al PNL Iaşi pentru preluarea interimară a organizaţiei municipale PNL Iaşi.

Desemnarea este o surpriză, câtă vreme deputatul ieşean nu s-a făcut remarcat în ultimul mandat. Întrebarea e cât de inspirată este o asemenea decizie şi de ce PNL Iaşi n-a apelat la o figură nouă la municipiu?

”Plec cu încredere la drum că voi reuşi să aduc stabilitate în organizaţia municipală. Această organizaţie a trecut prin fricţiuni interne şi de aceea este important să indentificăm ceea ce ne adună, mai degrabă decât ceea ce ne desparte. În acest moment, PNL Iaşi este singura opoziţie reală la majoritatea toxică PSD-ALDE-PMP. Avem responsabilitatea de a cenzura derapajele celor care, în acest moment, se comportă fără a ţine cont  de opinia ieşenilor. Intenţia PSD-ALDE-PMP de a îndatora Iaşul cu 15 mil. Euro de la BERD pentru achiziţia a 75 de autobuze, când există posibilitatea accesării de bani europeni, este un exemplu elocvent. Împreună cu echipa de consilieri municipali şi cu viitorul birou de conducere al organizaţiei municipale, îi vom reprezenta cu cinste pe cei care îşi doresc un oraş european, dezvoltat, cu oportunităţi pentru fiecare ieşean”, a declarat Anton Doboş, preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PNL Iaşi.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Decizie neaşteptată la liberali: Anton Doboş a preluat şefia filialei municipale. De ce n-a ales PNL o figură proaspătă?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)