Bodea demisionează de la şefia PNL Iaşi, la numai 3 săptămâni de la numirea în funcţie: PNL Iaşi nu este o filială ce trebuie ţinută de mână

Gest neasteptat in Podu Ros. Liderul filialei judeţene Iaşi a PNL, Marius Bodea, şi-a anunţat luni seara demisia, la trei săptămâni după ce a fost numit în funcţie, motivând că îi lipseşte puterea de a face compromisuri, iar în plus PNL Iaşi „nu este o filială ce trebuie ţinută de mână”.

Marius Bodea a precizat, într-un comunicat de presă, că a cumpănit foarte mult în luarea acestei decizii.

„Trebuie să recunosc că îmi lipseşte pare-se acel ingredient ce mai toţi liderii politici îl au şi anume puterea de a accepta compromisuri. Atât timp cât consider că fac parte dintr-o echipă de oameni cu picioarele pe pământ, ce pot singuri să decidă pentru ei şi pentru filiala judeţeană, cred că PNL Iaşi nu are nevoie de suport tehnic din partea nimănui, că PNL Iaşi nu este o filială ce trebuie ţinută de mână, că PNL Iaşi poate lua singur deciziile statutare”, susţine Marius Bodea.

El adaugă că, peste tot în lume, „managerul căruia i se stabilesc obiective trebuie să aibă libertate deplină să îşi construiască ehipa aşa cum consideră că poate performa mai bine”.

„Din raţiuni legate de dorinţa mea de a nu afecta în nici un fel imaginea partidului din care fac parte de peste 18 ani, rog respectuos să se accepte ca ceea ce am scris mai sus, deşi nu am nominalizat persoane şi situaţii concrete, sunt singurele mele declaraţii”, mai afirmă Marius Bodea în comunicatul de presă.

Surse din PNL Iaşi afirmă că unii membri din conducerea centrală a liberalilor i-ar fi impus lui Bodea să accepte anumite persoane în noul Birou Permanent Judeţean al filialei, lucru cu care Marius Bodea nu ar fi fost de acord.

Marius Bodea a fost desemnat preşedinte unic al filialei ieşene a PNL, pe 11 iunie, printr-o decizie a Biroului Permanent Naţional al partidului.

Biroul Permanent Naţional PNL urmează să decidă în următoarea şedinţă numele celui care va prelua conducerea organizaţiei de Iaşi.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Bodea demisionează de la şefia PNL Iaşi, la numai 3 săptămâni de la numirea în funcţie: PNL Iaşi nu este o filială ce trebuie ţinută de mână”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)