Şefii Sucevei se mişcă: Primăria vrea Sală Polivalentă modernă, iar Flutur de la CJ se ceartă cu Bucureştiul pentru întârzierile la şoseaua de centură. O întrebare pentru şefii Iaşului

Proiect la Suceava: Sală Polivalentă de 7.500 de locuri, undeva în zona Metro, la intrarea dinspre Fălticeni. Mai sunt necesare ceva aprobări prin Consiliul Local, dar lucrurile se mişcă. Suceava vrea o sală modernă, a fost găsit terenul, în timp ce la Iaşi nici măcar nu se vorbeşte despre aşa ceva.

Tot la Suceava, preşedintele CJ Gheorghe Flutur a avut o ieşire nervoasă la adresa şefilor CNADNR, întrebându-i de ce lucrările la şoseaua de centură a municipiului ar fi urma să fie terminate abia în decembrie 2018, în condiţiile în care 80 la sută din lucrare e deja finalizată. Mai mult, Flutur a discutat subiectul telefonic cu premierul Cioloş, cerând sprijin pentru a scurta termenul de finalizare.

Care e proiectul major al Iaşului pentru perioada următoare? O întrebare atât pentru primarul Mihai Chirica, cât şi pentru proaspătul şef al CJ Iaşi, Maricel Popa.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)