Negocieri purtate de cei de la Aeroportul Iaşi pentru curse pe Heathrow şi Charles de Gaulle. Alte 4 noi rute sunt avute în vedere

Curse de la Iaşi pe aeroporturile centrale din Londra şi Paris, asta vrea preşedintele Consiliului de Administraţie al aeroportului Marius Bodea. El a declarat la TeleM, în emisiunea «Întâlnirea de afaceri» că pe lângă cursele actuale către cele două oraşe, operate de Blue Air, dar catre aeroporturi secundare, sunt şanse ca în perioada următoare să se zboare si pe Heathrow sau pe Charles de Gaulle.

„Există un segment de călători care ar alege aeroportul principal din Londra sau Paris. Sunt discuţii cu companiile, pentru a avea aceste zboruri complementare, pe langa cele deja existente”, a spus Bodea.

El a mai afirmat că aeroportul are în vedere deschiderea unor noi rute, ţintele vizate fiind Atena, Amsterdam, Dubai sau Frankfurt.

În octombrie vor fi inaugurate şi zborurile de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, şeful aeroportului susţinând că, pe termen mediu, există şansa să avem chiar două zboruri pe zi către cele două oraşe din vestul ţării.

Bodea nu exclude să apară şi un pluralism de companii pe rutele Iaşi-Cluj şi Iaşi-Timişoara.

Administratie, Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)