PNL Iaşi a depus listele cu candidaţi. Liderul filialei l-a atacat pe Bănicioiu: Cum de nu îi este ruşine să vină să candideze la Iaşi?

Filiala ieşeană a PNL a depus marţi la Biroul Electoral Judeţean listele cu candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Liderul PNL Iaşi Teofil Bălteanu a spus că „a venit vremea proiectelor importante pentru Iaşi şi nu a promisiunilor pe care oamenii le tot aud de peste 20 de ani”.

„În campania din 2012 PNL Iaşi a garantat că va face un aeroport demn de un oraş de talia Iaşului. Astăzi îl avem. Dorim ca în mandatul 2016-2020, echipa de parlamentari, miniştri şi secretari de stat a liberalilor ieşeni să realizeze necesara si extrem de importanta autostradă care să lege Iaşul de vestul ţării. Prioritatea noastră este şi Spitalul Regional de Urgenţe. Ne întrebăm chiar cum de nu îi este ruşine domnului Bănicioiu, fost ministru al sănătăţii, să vină să candideze la Iaşi. Noi vom reuşi să facem acest spital regional atât de necesar ieşenilor dar şi tuturor celor din zona Moldovei”, a afirmat preşedintele filialei liberalilor ieşeni, Teofil Bălteanu.

La momentul depunerii candidaturilor la BEJ a fost prezentă şi Laura Iuliana Scîntei, locul unu la Senat, ea afirmând că problemele nerezolvate ale oraşului nu sunt din cauza ieşenilor ci a unei administraţii ineficiente şi a reprezentării slabe intereselor ieşenilor în Parlament.

La rândul său, Marius Bodea, primul pe lista de deputaţi a spus că Iaşul trebuie scos din izolarea în care a fost ţinut de PSD şi că nu mai este timp de pierdut.

„Ii rugăm pe ieşeni să susţină dezoltarea judeţului dând un vot specialiştilor şi nu demagogilor”, a afirmat Bodea.

Cum arată listele PNL Iaşi

Senat:

1. Iuliana Scîntei

2. Mihaela Popa

3. Dragomir Tomaşeschi

4. Dan Niţă

5. Stelian Turcu

Camera Deputaţilor:

1. Marius Bodea

2. Dumitru Oprea

3. Costel Alexe

4. Alexandru Muraru

5. Sorin Năcuţă (Paşcani)

6. Eduard Boz

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)