Movilă şi Bogdănici deschid lista PMP la deputaţi, iar Manolache la Senat

Deputaţii Petru Movilă şi Camelia Bogdănici deschid lista PMP Iaşi pentru alegerile parlamentare, în timp ce liderul organizaţiei judeţene, deputatul Gheorghe Emacu a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat.

PMP Iaşi a depus miercuri liste complete la Biroul Electoral Judeţean, pentru alegerile parlamentare, prim-vicepreşedintele filialei judeţene, deputatul Petru Movilă susţinând că printre candidaţi nu figurează oameni care au probleme cu justiţia.

Pe primele doua locuri la Camera Deputaţilor sunt Petru Movilă şi Camelia Bogdănici, ambii fiind în prezent deputaţi, pe locul trei apare Violeta Găburici, consilier local, urmată de profesorul universitar Dorina Isopescu, inginer constructor.

La Senat, pe primul loc pe listele PMP Iaşi figurează consilierul judeţean Mircea Manolache, urmat de juristul Constantin Iordache şi de medicul cardiolog Lavinia Dimitriu.

„Lista este una curată, formată din ieşeni care nu au probleme cu Justiţia şi care îşi fac treaba la locul lor de muncă. Este o listă echilibrată, avem şi tineri şi femei, dar şi pensionari”, a declarat deputatul Petru Movilă.

El a spus că obiectivul filialei ieşene a PMP este obţinerea unui senator şi a doi deputaţi, ceea ce înseamnă un scor de peste 10 la sută în judeţul Iaşi.

Actualul lider al PMP Iaşi, deputatul Gheorhe Emacu nu figurează pe listele de candidaţi, el precizând în repetate rânduri că nu este interesat să obţină un nou mandat de parlamentar.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)