Dezvăluire năucitoare făcută de Bodea: M-au întrebat cei de la CJ de ce e nevoie de marketing la aeroport, că spitalele n-au aşa ceva

Relaţia dintre Marius Bodea şi conducerea de la Consiliul Judeţean pare tot mai tensionată. Cel mai probabil, PSD Iaşi abia aşteaptă plecarea lui Bodea din fruntea Aeroportului şi plasarea unui om de încredere, gen Sorin Iacoban sau Bogdan Balanişcu. Iacoban este personajul după care plânge Chirica, întrucât n-a prins listele parlamentare, iar Balanişcu este şeful de campanie al PSD pe judeţul Iaşi şi va trebui răsplătit imediat după alegerile din 11 decembrie.

Marţi la Conferinţa Iaşi Antreprenor (organizata de MB Event), Marius Bodea a făcut o dezvăluire năucitoare, după ce ar fi fost luat la întrebări de şefii de CJ pe tema bugetului alocat de aeroport pentru marketing.

„Marketingul este important la aeroport, cum este important în orice afacere. Dar e greu să explici CJ-ului asta. M-au întrebat ce nevoie avem noi de marketing, că spitalele nu au aşa ceva”, a afirmat Marius Bodea. Unele spitale din Iasi se afla in subordinea CJ-ului, de aici a si aparut probabil intrebarea celor din Consiliul Judetean.

Şeful aeroportului a mai spus în cadrul aceleiaşi conferinţe că interesul a diverse firme pentru a fi prezente în incinta aeroportului este uriaş.

„Pentru spaţiile din aeroport s-a ajuns să se liciteze şi cu 300 de euro pe metrul pătrat. Este interes mare”, a adăugat Marius Bodea.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)