Marius Bodea la Conferinţa Iaşi Antreprenor: Nu ne batem cu aeroporturile din Suceava şi Bacău. Ambiţia mea e să concurăm cu Chişinăul

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului din Iaşi Marius Bodea a spus marţi la Conferinţa Iaşi Antreprenor, organizata de MB Event, că nu are vreo temere legată de influenţa în regiune a aeroporturilor din Suceava şi Bacău.

„Încă nu suntem la cel mai înalt nivel, dar nu am temeri privind influenţa Sucevei şi a Bacăului. Traficul pe aeroportul Bacău a scăzut, dar la fel se întâmplă şi la Chişinău. Am reuşit să preluăm şi pasageri din Republica Moldova. Ambiţia mea e să concurăm cu Chişinăul”, a răspuns Bodea la o întrebare legată de concurenţa facuta Iasului de cele două aeroporturi regionale.

El a spus că există o rată de creştere a traficului aerian în întreaga Europă, precizand ca este loc pentru toata lumea. Bodea a dat ca exemplu intrarea BlueAir pe ruta Iasi-Bucuresti, când se părea că Taromul se va clătina puternic.

„Când a intrat BlueAir pe ruta Iaşi-Bucureşti, toţi se aşteptau ca Tarom să aibă probleme. BlueAir a preluat alt segment, e vorba de cei care foloseau maşina sau trenul. E mai rentabil acum să mergi cu aionul de la Iaşi la Bucureşti, sau la Cluj ori la Timişoara. Aşa ceva nu se întâmpla înainte”, a afirmat Marius Bodea.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)