PSD Iaşi spune că noul spital de urgenţe se va construi în urma eforturilor lui Chirica şi Bănicioiu

«Conducerea PSD Iaşi condamnă modul nedemn prin care unii membri ai PNL Iaşi, ca şi unii politicieni aşa-zis „independenţi” încearcă să profite electoral de pe urma tragediei de la Colectiv. Din decenţă faţă de victimele şi familiile implicate în această traumă socială a României, conducerea PSD Iaşi nu va răspunde aberaţiilor acestora, în schimb vom face câteva precizări punctuale, pentru buna informare a opiniei publice:

Tragedia de la Colectiv a afectat o ţară întreagă. Singura abordare umană presupune decenţă şi bun simţ, nu atacuri politicianiste. Nicolae Bănicioiu, ca ministru al Sănătăţii, a făcut tot ce s-a putut omeneşte pentru a salva cât mai multe vieţi. Important este să vedem, cu toţii, indiferent de orientarea politică, ce putem face pentru a îmbunătăţi sistemul sanitar din România, în ansambul său. Un exemplu concret este cel legat de Secţia de Arşi de la Spitalul Floreasca, din Bucureşti:

Partidul Social Democrat va rămâne consecvent atitudinii constructive, iar campania electorală de la Iaşi va aduce din partea noastră propuneri de soluţii şi dialoguri reale cu cetăţenii, nu împroşcări cu noroi. De altfel, ultimul scrutin electoral de la Iaşi a demonstrat că electoratul a pedepsit campania electorală murdară a PNL».

SURSA: Biroul de Presă al Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD

Politica

Comentarii

Un comentariu to “PSD Iaşi spune că noul spital de urgenţe se va construi în urma eforturilor lui Chirica şi Bănicioiu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)