Doi medici de la Institutul Oncologic Iaşi s-au mutat la Sibiu. Interesantă este comparaţia lor între Sibiu şi Iaşi: «Aici oamenii au bun simţ şi la nivel de leadership»

Liviu Mugurel Bosînceanu, medic primar în chirurgie toracică în Clinica Chirurgie II a Institutului Oncologic Regional din Iaşi, şi Florin Rusu-Cordunean, medic specialist în Pneumologie la acelaşi institut, au devenit, de săptămâna aceasta, sibieni, scrie turnulsfatului.ro.

Au părăsit Iaşul pentru a se angaja la Spitalul Polisano, unde vor lucra şi la dezvoltarea unui centru de excelenţă în zona bolilor pulmonare. Un centru în jurul căruia construiesc inclusiv proiecte în premieră pentru România, cum ar fi cel al transplantului pulmonar.

Interesante sunt răspunsurile pe care le oferă cei doi atunci când sunt întrebaţi despre Iaşi.

Reporter.: Ca şi locuitori simpli, ce găsiţi în plus la Sibiu faţă de Iaşi?

L.M.Bosânceanu: Eu, personal, găsesc aici liniştea pe care Iaşiul drag mie o avea în urmă cu 20 de ani. Aici oamenii au bun simţ şi la nivel de leadership.

F.Rusu Cordunean: Eu văd aici lumea mult mai liniştită şi mai zâmbitoare. În Iași, în ultima vreme, totul parcă e o adevărată luptă crâncenă. Un duplicat al Bucureștiului la o scară mai mică.

Diverse, Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)