Anunţul lui Blăjuţ că nu mai candidează a adunat 8.200 de like-uri. Cum califică deputatul actuala campanie electorală: mută, surdă şi chioară

Deputatul independent Viorel Blăjuţ preciza în urmă cu două săptămâni că a decis să nu mai candideze la alegerile parlamentare, explicând că nu mai vrea să fie navetist pe ruta Iaşi-Bucureşti pentru o leafă de deputat şi ulterior, pentru o pensie specială.

Interesant, anunţul său pe facebook a adunat peste 8.200 de like-uri, cifră record, care nu e atinsă nici măcar de liderii partidelor de la Bucureşti. Blăjuţ a comentat miercuri pe Facebook modul cum s-a derulat prima parte a campaniei electorale, pe care o califică „surdă, mută şi chioară”.

«Unde e campania electorală?
Au trecut aproape două săptămâni de la debutul campaniei electorale şi în Iaşi nu se întâmplă aproape nimic. Pe panouri au fost lipite foarte puţine afişe, pe străzi nu se plimbă niciun candidat, iar în media nu are loc nicio dezbatere. Ce se petrece? Nu au candidaţii ce le spune alegătorilor? Nu au proiecte? Le e teamă să dea ochii cu electoratul? O astfel de campanie surdă, mută şi chioară avantajează doar partidele mari, deja bine cunoscute de către alegători, şi dezavantajează partidele mici şi eventualii candidaţi independenţi care au tot mai puţine şanse de a se face cunoscuţi electoratului. Eu sper că e doar un moment trecător şi că partidele îşi vor reveni din apatie pentru a ne prezenta în cel mai scurt timp posibil ce vor şi ce pot face ei pentru Iaşi, pentru Moldova şi pentru România. Cine nu are proiecte concrete nu are ce căuta în Parlamentul României. Aşa cum mai spuneam, urmează patru ani foarte dificili pentru România, iar noi toţi avem nevoie de o nouă clasă politică, responsabilă şi capabilă de a-şi duce la capăt promisiunile electorale. Printre multe altele, Iaşul are nevoie de Autostradă şi de Spitalul Regional de Urgenţe. Când vor începe? Când se vor încheia? Comunităţile locale încep să nu mai aibă răbdare cu cei care ne cer votul fără a se implica în vreun fel în dezvoltarea şi modernizarea societăţii româneşti».

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)