Liberalul Muraru acuză ALDE şi PMP că sunt maşinării de vot pentru PSD în Consiliul Local

Vicepreşedintele PNL Iaşi Alexandru Muraru, candidat la deputaţi, susţine că în Consiliul Local, ALDE şi PMP sunt maşinării de vot pentru PSD.

„Avem de-a face cu o situaţie de-a dreptul meschină din partea celor de la PMP şi ALDE. Au cerut votul oamenilor şi acum sunt o simplă anexă la PNL. Eu transmit un mesaj către aceşti alegători: cei care votaţi ALDE sau PNP, o faceţi degeaba. Pentru că aceste două partide, în CL, sunt sateliţi ai PSD, reprezentanţii lor sunt cumpăraţi de PSD. Aşadar, ce rost are să votaţi ALDE sau PMP când puteţi vota originalul, adică PSD?”, a spus Muraru, într-o conferinţă de presă.

Totdată, el s-a referit şi la atitudinea lui Nicolae Bănicioiu, care deşi a fost plasat de PSD pe loc eligibil la deputaţi, se ascunde în continuare de ieşeni.

„Deputatul meteorit Nicolae Bănicioiu, pe care PSD, spre sfidarea ieşenilor, l-a pus candidat aici, de parcă noi suntem proşti şi nu ştim că după tragedia de la Colectiv acest om trebuia să dispară în negura istoriei, nici măcar nu calcă pe aici. Niciodată în istoria post-decembristă a oraşului nu şi-a permis vreun partid politic să vină în faţa ieşenilor cu un venetic descalificat moral, de care ştie o ţară întreagă ce rol nefast a jucat în tragedia de la Colectiv”, a adăugat Alexandru Muraru.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)