Arogantul nr. 1 din politica românească a ajuns azi la Iaşi. În loc să răspundă la întrebări, Tăriceanu a început să-i ia la rost pe jurnalişti

Călin Popescu Tăriceanu a venit azi la Iaşi, pentru a lansa programul ALDE pentru Moldova. Suntem în campanie, partidele mici îşi caută rostul, iar nervozitatea creşte pe măsură ce se apropie ziua votului. Mai ales ca alegătorii nu-s interesaţi de politică, dupa cum recunoaştea chiar Daniel Constantin, înaintea conferinţei de presă de la Iaşi.

La ora 16.30 a avut loc conferinţa de presă a liderilor ALDE veniţi la Iaşi: Tăriceanu, Constantin, Vosganian şi Chiţoiu. Nici bine n-a început întâlnirea, că Tăriceanu s-a şi apucat să-i ia la întrebări pe ziariştii prezenţi. Liderul ALDE era nervos că în sala unde a fost lansat programul ALDE pentru Moldova n-a văzut jurnalişti.

„Sunt neplăcut surprins că programul nostru nu interesează presa ieşeană”, a spus Tariceanu.

Aroganţa liderului ALDE nu s-a oprit aici, întrucât n-a vrut să răspundă la nici o întrebare care nu avea legătură cu măreţul program al partidului.

Tăriceanu se comportă de parcă ALDE ar avea 40 la sută. Ce şanse are un astfel de program să fie pus în practică, în condiţiile în care într-un eventual guvern cu PSD, cei de la ALDE vor primi doar firimituri?

Unde au fost Tăriceanu sau Vosganian în 1996, când CDR-ul de atunci lansa Manifestul pentru Moldova? Ce s-a ales din documentul respectiv?

În loc să-şi vadă de mobilizarea propriilor alegători, Tăriceanu dă lecţii. Mai lăsaţi-ne cu poveştile, manifestaţi-vă aroganţa la întâlnirile de partid, că acolo sunt suficienti penali dispusi sa va asculte!

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Arogantul nr. 1 din politica românească a ajuns azi la Iaşi. În loc să răspundă la întrebări, Tăriceanu a început să-i ia la rost pe jurnalişti”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)