Business Networking Cocktail la Iaşi, pe 7 decembrie: Va fi o discuţie relaxată despre afaceri, într-un cadru informal

A doua ediţie Business Networking Cocktail va avea loc la Hotelul Traian, miercuri 7 decembrie, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat de BizzClub Iaşi în colaborare cu agenţia de evenimente business MB Event.

„Imaginaţi-vă că veţi sta alături de persoane din domenii de activitate diverse: antreprenori, reprezentanţi ai start-up-urilor aflate în diferite stadii de dezvoltare, manageri ai companiilor locale, precum şi oameni de afaceri cu experienţă. Toţi vor interacţiona şi vor fi deschişi să împărtăşească celorlalţi perspective ce ţin de activitatea economică. Fiecare participant va avea ocazia să se prezinte şi va pleca de la eveniment cu multiple contacte: potenţiali colaboratori şi parteneri, clienţi sau furnizori”, susţine Sotir Pavel, manager dezvoltare BizzClub Iaşi.

Agenda Business Networking Cocktail 2016 cuprinde trei ore interactive alături de oameni de afaceri, reprezentanţi ai antreprenoriatului local şi invitaţi de onoare.

30 de minute vor fi alocate momentului de educaţie antreprenorială susţinut de reprezentanţi ai mediului de afaceri, iar timp de 75 minute va avea loc sesiunea de business networking activ pentru toti participanţii.

„În cadrul evenimentului, participanţii vor avea posibilitatea să interacţioneze cu peste 80 de reprezentanţi din mediul local de afaceri. Business Networking Cocktail 2016 este un eveniment de networking unde oamenii de afaceri şi antreprenorii ieşeni se întâlnesc şi interacţioneazã, pentru a lega relaţii de afaceri, a crea şi a dezvolta oportunităţi de afaceri, a realiza schimb de informaţii şi a căuta potenţiali parteneri de business”, spune Mihail Bîrsan, manager MB Event.

El adaugă că va fi o discuţie relaxată despre afaceri, într-un cadru informal.

„Va fi ceva de genul «vreau să înţeleg ce faci tu, iar tu să înţelegi ce fac eu». La noi se fac rar astfel de întâlniri, dar în străinătate, astfel de reuniuni se organizează des, iar participanţii etalează ţinute elegante”, a adăugat Mihail Bîrsan.

Invitatia pentru o persoana costa 100 de lei (160 de lei pentru doua persoane). Inscrierile se pot face si online pe site-ul eventprofs.ro

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)