Peste 100 de oameni care plecau spre Munchen au stat cu orele pe Aeroportul din Iaşi. În final, au aflat că avionul va decola joi dimineaţă

Zborul Tarom de la Iaşi către Munchen, programat pentru miercuri a fost anulat, pasagerii reclamând faptul că au fost ţinuţi pe aeroportul din Iaşi timp de câteva ore, fără a li se oferi explicaţii.

Aeronava ar fi trebuit să decoleze de pe aeroportul ieşean la ora 14.40, către Munchen, iar pasagerii au fost informaţi iniţial că plecarea se va face cu o întârziere de jumătate de oră.

Potrivit unuia dintre pasageri, avionul a fost garat pentru plecare pe platforma aeroportului, însă n-a decolat nici la 15.10, ci s-a comunicat că va mai fi o întârziere de o oră.

„Am stat la rând pentru predarea bagajelor, am trecut de filtrele de control şi aşteptam să urcăm în avionul garat pe platformă. Ne-au tot dus cu vorba, ba că e o întârziere de jumătate de oră, apoi au spus că va fi o oră şi jumătate, pentru ca abia pe la 18.45 să ne spună că avionul nu mai pleacă, din cauza unei defecţiuni tehnice. Erau peste o sută de călători, inclusiv copii, lumea era nervoasă. Ne-au spus la un moment dat că va veni o altă aeronavă de la Bucureşti, dar nu s-a mai întâmplat asta. Nu e normal să stai şase ore în aeroport, iar în final să afli că se anulează zborul. Comunicarea a fost una proastă”, a declarat Gabriel Grigore, unul dintre pasageri.

El a mai precizat că oficialii Tarom le-au comunicat că zborul Iaşi-Munchen a fost reprogramat pentru joi dimineaţă, la 8.30.

Reprezentanţii aeroportului Iaşi susţin că doar compania Tarom este în măsură să ofere detalii privind anularea cursei de Munchen, în timp ce la telefonul din biroul Tarom din incinta aerogării ieşene nu a răspuns nimeni.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)