Mihai Chirica: Orice propunere PSD-ALDE pentru funcţia de premier era respinsă de Iohannis

Primarul PSD Mihai Chirica susţine că oricare ar fi fost propunerea PSD-ALDE pentru postul de premier, aceasta era respinsă de preşedintele Iohannis.

„Era tratată cu refuz orice propunere. S-a văzut că există o bătălie între noi (PSD – n.r.) şi preşedinte. Liviu Dragnea ştie ce are de făcut, aşteptăm declaraţia sa”, a spus Chirica, vicepreşedintele PSD.

Totodată, el a afirmat că susţine în continuare că propunerea PSD ca Sevil Shhaideh să ocupe funcţia de premier este „nepotrivită”.

„În Moldova, lucrurile au o rezonanţă mai aparte când vorbim de limbă sau de credinţă”, a precizat Mihai Chirica.

Întrebat ce ar trebui să facă în continuare Liviu Dragnea, primarul Iaşului a răspuns că România are nevoie de linişte, iar „cei care conduc ţara să se aplece spre problemele ţării”.

Cât priveşte o eventuală suspendare a preşedintelui ţării, Mihai Chirica a afirmat că este o variantă plauzibilă, care poate fi luată în calcul.

„Îmi e greu să spun ce trebuie făcut. Liviu Dragnea se gândeşte la soluţia cea mai bună”, a mai spus Mihai Chirica.

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul Iaşului, Mihai Chirica, a declarat că propunerea PSD pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, este „nepotrivită“.

„Dacă mă întrebaţi ca cetăţean, nu cred că este cea mai potrivită. Dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită“, a spus Mihai Chirica.

El a mai afirmat că a discutat inclusiv cu primari PSD din judeţ care şi-au arătat nemulţumirea faţă de propunerea făcută de Dragnea.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Mihai Chirica: Orice propunere PSD-ALDE pentru funcţia de premier era respinsă de Iohannis”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)