Deputata USR Cosette Chichirău l-a pus la punct pe Ciuvică, aseară la Antena3: «Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiţi ţara asta! Sunteţi de o mizerie extraordinară!»

Dialog halucinant aseară la Antena3. Cosette Chichirău, deputata USR de Iaşi, se afla în platou, iar la un moment dat a intrat prin telefon Mugur Ciuvică. Iată dialogul dintre cei doi:

Mugur Ciuvică: Autostrăzi nu avem pentru că dumneavoastră nu plătiţi impozite şi vă declaraţi veniturile zero. Încercaţi să plătiţi impozit la stat şi apoi întrebaţi ce s-a întâmplat cu ei. Dacă vă declaraţi casnică atunci nu sunt bani nici de autostrăzi.

Cosette Chichirău: Din cauza mea nu sunt autostrăzi?

Mugur Ciuvică: Da, pentru că nu vă plătiţi impozit!

Cosette Chichirău: Românii din străinătate au trimis în România 60 de miliarde de euro. Nu eram casnică. Astea sunt atacuri murdare şi nu vă permit, domnul Ciuvică!

Mugur Ciuvică: În declaraţia dumneavoastră de avere, în 2015, nu aţi câştigat niciun ban. Dacă nu aţi câştigat niciun ban, înseamnă că eraţi fără ocupaţie.

Cosette Chichirău: Aţi ajuns prea departe şi nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupaţie!

Mugur Ciuvică: Acum sunteţi cu ocupaţie că aţi intrat în Parlament. Înainte, eraţi fără ocupaţie.

Cosette Chichirău: Aberează. Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteţi aberant. Eu am un portofoliu de investiţii. Oamenii muncesc ca să aibă din ce trăi. Asta înseamnă să munceşti şi să fi angajat. Dacă ai din ce trăi, nu ai nevoie să munceşti. Asta este evident. Eu am din ce trăi.

Mugur Ciuvică: Nu munciţi am zis, nu aveţi activitate.

Cosette Chichirău: Domnule Ciuvică vă rog să tăceţi din gură şi să mă lăsaţi să vorbesc. Este inacceptabil ce faceţi dumneavoastră! Cum adică nu am activitate?

Mugur Ciuvică: Nu aveţi activitate productivă, doamnă. Nu plătiţi impozite la stat. Deci nu aveţi cum să cereţi autostrăzi dacă nu plătiţi impozit la stat.

Cosette Chichirău: Este un atac mizerabil ce faceţi aici şi eu voi ieşi din platou dacă el continuă. Este mizerabil la adresa mea. Ca să spuneţi că România nu are autostrăzi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceţi. Ăsta este motivul pentru care România nu progresează. Românii din străinătate au susţinut ţara asta mai mult decât orice investitor străin. Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiţi ţara asta! Noi am fost singuri acolo şi am fost săraci în străinătate pentru că voi sunteţi corupţi şi furaţi! Nu vă permit asta! Sunteţi de o mizerie extraordinară!

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Deputata USR Cosette Chichirău l-a pus la punct pe Ciuvică, aseară la Antena3: «Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiţi ţara asta! Sunteţi de o mizerie extraordinară!»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)