Revelionul în aer liber de la Iaşi costă 150.000 de euro. Cap de afiş va fi Alphaville, trupă în vogă în urmă cu patru decenii. Nu-i cam piperată suma?

Formaţia germană Alphaville, populară în anii 1980, va concerta în cadrul petrecerii de Revelion în aer liber de la Iaşi, costul spectacolului fiind estimat la 150.000 de euro.

Pe scenă vor mai urca Keo, Ruby, Karma, Cecilia Cesario, Alexandra Tănăsoiu şi Misty. Concertul va începe la ora 20.30 şi se va încheia în jurul orei 01.00.

„Încercăm să oferim un show de calitate de calitate superioară celor din anii trecuţi. După cum am promis, vom avea un cap de afiş de renume internaţional. Este vorba de formaţia Alphaville, care s-a lansat în anii 1980 şi care a revenit spectaculos în ultimii ani cu evoluţii live de cea mai bună calitate”, a declarat primarul Mihai Chirica.

La miezul nopţii este programat şi un foc de artificii, care va dura 20 de minute.

Costul petrecerii de Revelion de la Iaşi a fost estimat de reprezentanţii primăriei la 150.000 de euro.  Mihai Chirica n-a dorit sa spuna suma pe care o vor primi cei de la Alphaville.

Pe reţelele de socializare, unii ieşeni au criticat faptul că Primăria aduce în oraş o trupă care era în vogă în urmă cu aproape patru decenii.

„Anul trecut am avut BZN la petrecerea de Revelion, acum îi aduc pe cei de la Alphaville. Probabil că în oraşele europene, trupele astea ar fi fost chemate să cânte într-o cafenea undeva, nu în piaţa unui oraş”, a comentat un tânăr pe Facebook.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)