Eroul transformat în clovn

În scandalul cu OUG13 mai toți i-am dat dreptate lui Mihai Chirica. Devenise eroul Iașului, era urcat pe soclu de presa centrală, deși unii de pe aici știam cu cine avem de-a face. Era doar un joc de imagine, conflictul cu Dragnea pornise înainte de parlamentare, când s-au confecționat listele PSD Iași.

Episodul OUG13 s-a stins, Chirica și-a pierdut funcțiile din PSD, iar primarul de Iași pare să sufere de sindromul copilului care nu e băgat în seamă. Declarațiile sale oferite celor de la Green Report cu șobolanii din conductele ApaVital, sunt greu de comentat. Niște afirmații de o gravitate extremă, chiar dacă era vorba de o întâmplare din urmă cu 10 ani.

Aici e vorba de siguranța orașului, nu e o joacă. Dacă în urmă cu 10 ani am fi avut apă cu șobolani și dejecții la robinete, probabil că jumătate de oraș era la porțile spitalului de Boli Infecțioase.

Afirmațiile primarului Chirica sunt iresponsabile. Chiar dacă între timp omul și-a revizuit punctul de vedere, cineva din jurul său ar trebui să-l oprească.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)