Marius Bodea (PNL): E bizar să respingi în Parlament un amendament care ajută concret proiectul autostrăzii, apoi să vii la popor să ceri semnături

«Oamenii au ales, iar cei care au primit încrederea lor ar trebui să se ocupe ca promisiunea autostrăzii să devină realitate. Acum văd că unii vin iarăşi la oameni să le ceară semnături pentru susţinerea proiectului. Atunci de ce le-au mai cerut votul? Eu sunt de acord cu orice acţiune care ar putea mişca şi cu un centimentru lucrurile în direcţia corectă pentru proiectul autostrăzii. Dacă 1 milion de semnături rezolvă problema, sunt primul care merge pe stradă cu clipboardul :). Dar cine crede asta? Sau cui foloseşte…?

Proiectul autostrăzii are nevoie de acţiuni concertate a TUTUROR actorilor politici REGIONALI în Parlament, Guvern şi la nivel naţional. Că de asta ne-au trimis oamenii acolo!

De ce parlamentarii PSD nu au votat amendamentul pe care l-am propus la buget pentru alocarea de fonduri pentru finalizarea tuturor documentaţiilor şi începerea lucrărilor?

E bizar să respingi un amendament care ajuta CONCRET proiectul autostrăzii, apoi să vii la popor să ceri semnături pentru acelaşi proiect.

Voinţa politică se exprimă în Parlament şi Guvern, iar când a fost cazul ca PSD să facă ceva PUNCTUAL pentru proiectul autostrăzii, NU au făcut».

SURSA: Marius Bodea, deputat PNL, facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)