Secretar general PSD: Cătălin Ivan nu mai este membru de partid. Ivan: La PSD se întâmplă lucruri demne de Dosarele X

Secretarul general al PSD Marian Neacşu a declarat luni că Victor Ponta şi Cătălin Ivan nu figurează în baza de date a membrilor PSD.

”Nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta şi Cătălin Ivan”, a declarat Marian Neacşu, la finele şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD. Europarlamentarul Cătălin Ivan a reacționat imediat, spunând că nu înțelege cum pot să dispară membri din evidențele partidului.

”La PSD se întâmplă lucruri demne de Dosarele X. Fie Neacşu a fost neglijent şi a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare care au început să şteargă membrii de partid, plătite fiind de opoziţia care vrea să distrugă majoritatea parlamentară, fie a plătit Soros nişte hackeri, dar cert este că ce nu apucă Dragnea să dea afară dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidenţele partidului”, scrie Cătălin Ivan pa pagina sa de Facebook.

El spune că la mijloc este ”ceva necurat”, pentru că tot Marian Neacşu a fost cel care a trimis de la centru către toate organizaţiile de partid convocatoare cu ”membrii care trebuiau să se prezinte în ziua de graţie 11 octombrie 2015 că să aleagă liderul maxim”.
”S-a folosit aceeaşi bază de date şi am dovada fără echivoc că atunci eram membru. Am mers şi am votat. Împotrivă, evident, dar votul îmi confirmă calitatea de membru”, precizează Ivan.

Cătălin Ivan îi cere lui Marian Neacşu să facă publică baza de date. ”Sau să ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru că fiecare ar dori să verifice dacă mai este sau nu. Cine ştie câţi am mai dispărut?!!”, completează eurodeputatul.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)