Cătălin Ivan, reacție la mutarea lui Ponta: Nu plec din PSD, rămân să duc bătălia pe mai departe, din interior

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susține că nu va pleca din partid către noua construcție politică a lui Victor Ponta și că rămâne să se bată în interiorul PSD.
Cătălin Ivan consideră că plecarea lui Victor Ponta din PSD este o pierdere pentru partid și că este păcat ca un fost președinte al PSD să nu mai fie implicat în treburile formațiunii.

“Sigur că este o pierdere pentru PSD. Nu e nici o bucurie plecarea lui Ponta. Îi urez succes și lui Ponta și lui Daniel Constantin. Nu se pune problema plecării mele din PSD. Cu siguranță rămân să duc bătălia pe mai departe, din interior. Dar e păcat ca un fost președinte al PSD să nu mai fie implicat în treburile partidului”, a afirmat Cătălin Ivan.

Fostul lider PSD Victor Ponta va anunța duminică un nou proiect politic alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România, la al cărui sediu este programată de altfel şi conferinţa de presă. Ponta afirmă că “este nevoie de o gândire pe termen lung în această Mlaştină care ne conduce acum”.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cătălin Ivan, reacție la mutarea lui Ponta: Nu plec din PSD, rămân să duc bătălia pe mai departe, din interior”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)