Endava și-a deschis al doilea sediu în Iași. În fiecare lună se fac încă 10 angajări, compania având la Iași 430 de oameni

Compania Endava activează de 10 ani pe piața ieșeană, iar în această vară a deschis al doilea sediu în Iași, de 2.000 de metri pătrați, în complexul Palas.
La Endava Iași lucrează în prezent 430 de oameni, iar până la finele anului vor mai fi angajate încă 70 de persoane. Până în 2020, compania estimează că va avea la Iași 700 de angajați.

Endava a deschis centrul de livrare din Iași în 2007 și a investit constant în dezvoltarea  următoarelor generații de profesioniști, prin programe pentru juniori precum “Graduates” și “Internship”. Specializările pe care compania dorește să le acopere prin atragerea de noi talente în 2017 sunt Java, .NET, Mobile și testare.
Clienții pentru care specialiștii Endava Iași derulează proiecte IT sunt companii  de top din industrii ca cea financiara, asigurări, telecomunicații, media și tehnologie, dar și retail.

“Birourile Endava de la Iași seamănă cu oricare birou al companiei din lume. Avem săli de jocuri pentru angajați, zonă de relaxare, chiar și dușuri pentru cei care vin la job cu bicicleta. Facem noi angajări în permanență, într-un ritm de 10 oameni pe lună. Angajăm pentru toate nivelurile de experiență”, a declarat Roxana Leatu, Delivery Manager al Centrului de Livrare Endava din Iași.

Șefii Endava au evitat să precizeze care este salariul mediu în companie, întrucât este confidențial. Totuși, surse din cadrul companiei afirmă că leafa de intrare este de 500-600 de euro, salariul urmând să crească în mod constant, în funcție de experiența acumulată.
Vârsta medie a angajaților este de 28 de ani.

“Ne concentrăm să creăm condițiile pentru ca oamenii noștri să se dezvolte și să-și atingă potențialul. Cultura noastră reprezintă un factor cheie în performanța financiară a companiei și ne situăm pe o traiectorie de creștere la nivel internațional, cât și pe piețele locale”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.

Încă de la deschiderea primului sediu în Iași, Endava s-a implicat activ în comunitatea locală, sprijinind proiecte caritabile, cum ar fi Swimathon, Crosul pentru Școli sau Semimaraton și demarând propriile campanii împreună cu organizația Salvați Copiii prin care a fost facilitat accesul la educație al copiilor proveniți din medii defavorizate din județul Iași. Un alt proiect pe termen lung îl reprezintă colaborarea cu liceele cu profil real din Iași prin care liceenii interesați de o carieră în IT parcurg un program de internship de o săptămână la sediul Endava.

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 16 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, sau comerț și transporturi Prin intermediul soluțiilor Digital Evolution, Agile Transformation si Automation, Endava îsi susține clienții în a îmbunătății experiența utilizatorilor dar si a deveni mai flexibili si eficienți.

Endava are peste 3.900 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria și Columbia. Concomitent cu investiția în parteneriate pe termen lung cu clienții, Endava a realizat importanța oferirii unor oportunități de carieră motivante pentru angajați și a reușit astfel să se afirme ca unul dintre cei mai buni angajatori pentru cei mai talentați profesioniști IT.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)