Nici bine n-a fost înscăunat șef la Aeroport, că noul director dă lecții presei. 7 constatări după derapajul lui Cătălin Bulgariu

Greșeală de tactică a noului director de la Aeroportul din Iași, Cătălin Bulgariu. La prima sa conferință de presă, el a găsit de cuviință să țină lecții jurnaliștilor. Bulgariu a fost deranjat de unele titluri apărute lunile trecute în presă. Se impun câteva clarificări:

1. Aeroportul nu înseamnă Cătălin Bulgariu. Până în prezent, aeroportul ieșean a avut în general o presă favorabilă, pentru că vorbim de un obiectiv extrem de important pentru Iași, care trebuie susținut. În lipsa autostrăzii, aeroportul a ajuns principala poartă de intrare în oraș.

2. Când ești abia înscăunat, nu începi bătălia cu presa. E cea mai proastă strategie. Dacă are ceva de reproșat și e într-adevăr supărat, Bulgariu ar fi trebuit să se războiască doar cu ziarul/televiziunea/site-ul cu pricina.

3. Cătălin Bulgariu a ajuns director susținut de PSD. Dacă social-democrații n-ar fi fost la putere, ce șanse avea Bulgariu să câștige concursul?

4. E ridicol să explici unui jurnalist cu 15 sau 20 ani vechime cum se pune un titlu. Cătălin Bulgariu se expune, dar din nefericire nu el este cel care are de suferit, ci Aeroportul.

5. La următoarea conferință de presă, Cătălin Bulgariu ar trebui să-și ceară scuze pentru derapajul de ieri. Războiul, dacă are de gând să-l pornească, e pierdut din start.

6. PSD Iași ar trebui să reacționeze. Să-i explice lui Bulgariu că este doar directorul Aeroportului, nu secretarul de partid de pe vremuri care se ocupa cu cenzura în presă.

7. jurnalvirtual.ro va susține în continuare Aeroportul, la fel cum a făcut-o în ultimii ani. Ieșenii sunt interesați de noile curse, de trafic, de planurile de extindere. Bulgariu ar trebui să nu uite că este director plătit din bani publici și nu patronul Aeroportului.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)