Ponta, întrebat din nou despre intrarea lui Chirica în Pro România: Nu fac de două ori aceeaşi ofertă. Sunt convins că domnul Chirica a auzit-o prima dată

Liderul Pro România Victor Ponta a spus, referindu-se la posibila intrare a primarului Iașului Mihai Chirica în partid, că nu face de două ori aceeași ofertă, precizând că așteaptă ca edilul să o susțină pe comisarul european Corina Crețu în alegerile europarlamentare.

Întrebat dacă a mai discutat cu primarul Chirica despre adeziunea acestuia la Pro România, Victor Ponta a spus marți seară, într-o conferință de presă la Iași, că nu face aceeași ofertă de două ori, după ce l-a invitat pe Chirica în partid în cursul anului trecut.

“Ce face domnul Chirica decide domnia sa. În nici un caz nu mă apuc să-l acuz de trădare sau de altceva. Eu sper să facă cât mai multe lucruri bune pentru Iași și dacă are proiecte bune îl sprijinim. Ne vom vedea cu el mâine (miercuri – n.r.) la recepția de la Palatul Culturii și pe 24 ianuarie în Piața Unirii. Nu fac de două ori aceeași ofertă. Sunt convins că domnul Chirica a auzit-o prima dată, de altfel a și fost la evenimentul nostru de la Iași“, a afirmat Victor Ponta.

Liderul Pro România a precizat că așteaptă ca primarul de Iași să o susțină pe Corina Crețu în alegerile europarlamentare din luna mai, aceasta din urmă anunțându-și recent candidatura pe listele partidului condus de Victor Ponta.

“Aștept ca domnul primar să o susțină pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că știu că apreciază activitatea ei, după care la prezidențiale avem de discutat. Când vin localele vom vorbi atunci cu domnul Chirica“, a mai afirmat Victor Ponta.

Pe 12 octombrie 2018, primarul Mihai Chirica a participat la ședința regională a partidului Pro România, desfășurată la Iași, el afirmând că la un moment dat se va înscrie în “partidul cel mai favorabil Iașiului“.

Liderul Pro România Victor Ponta a spus atunci că Mihai Chirica a acceptat să fie prezent ca invitat, dar că și-ar dori ca primarul să devină membru al acestei formațiuni politice.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)