S-au strâns cele 100.000 de semnături pentru candidatura Gregorianei Tudoran la europene

Gregoriana Tudoran, reprezentant al uneia dintre asociațiile civice  care militează pentru autostrada Iași-Târgu Mureș va candida la alegerile europarlamentare.

Conducerea Asociației ”Împreună pentru A8” a anunțat miercuri seară, într-un comunicat, că au fost strânse cele 100.000 de semnături necesare pentru candidatura Gregorianei Tudoran, ca independent, la alegerile europarlamentare din 26 mai. Ea își va depune candidatura joi după-amiază la Biroul Electoral Central.

”Peste 100.000 de români susținem un independent care și-a asumat să lucreze în Parlamentul European pentru ca, prin construirea de infrastructură, România să se dezvolte. Toți politicienii care s-au succedat la conducerea țării ne-au mințit și ne-au folosit. Moldova s-a săturat să fie mințită. Nu mai vrem să ne reprezinte niciun politician, pentru că ei nu lucrează pentru noi”, se arată în comunicatul asociației ”Împreună pentru A8”.

Gregoriana Tudoran, originară din Iași, este licențiată în economie, ea lucrând la Bruxelles ca și consultant servicii financiare.

Tudoran este unul dintre fondatorii asociației Împreună pentru A8, care militează pentru construirea autostrăzii Iași-Târgu Mureș.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)