Ce se va întâmpla de fapt din 15 mai încolo

Vreau să se redeschidă școlile. Ba nu, cum să-i îmbolnăvim pe elevi? Dacă totuși nu se deschid, cu cine las copilul? Dacă se deschid, ăștia îs inconștienți, copiii vor duce COVIDUL în familie.
Dar avioanele vor avea voie să zboare? Că am de plecat în Italia. Păi cum să nu dea drumul, că doar locul din mijloc rămâne liber și nu se întâmplă nimic.
Va fi tot mai greu să iei vreo decizie începând cu 15 mai. Presiunea economică crește, plus că și răbdarea oamenilor are niște limite. Pe de altă parte, nici nu putem umple spitalele în două-trei săptămâni. O situație complicată din care nu știu cum vom ieși. Mă uitam dimineață la atmosfera din LIDL în Tătărași. Zici că dintr-o dată au apărut specialiștii în studiat etichete. Începe să scadă responsabilitatea, dispare frica, hai că nu se lipește virusul de noi.
Am o veste proastă: din 15 mai, COVIDUL nu se ascunde nicăieri. Va trăi printre noi, când mai leneș, când mai cu chef de harță. Va acționa cum îl taie capul, va lovi sau ne va cruța. Nu există rețete magice. Măsurile se vor relaxa, indiferent că vor sau nu Iohannis, Orban, Barna, Ciolacu sau Tăriceanu. Presiunea se mută pe noi, asta se va întâmpla din 15 mai încolo.

Comentariu

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)