Varujan Vosganian a intrat în grupul parlamentar PSD. Liberalul Liviu Brătescu: Mutarea nu e deloc surprinzătoare, Vosganian a fost salvat de un dosar penal de colegii parlamentari din PSD

Gest previzibil pe scena politică, având în vedere că ALDE și PSD gândesc la fel în cazul multor proiecte cotroversate. Cei șase deputați ALDE au aderat azi la grupul PSD, printre ei figurând și liderul ALDE Iași Varujan Vosganian.

Prim-vicepreședintele PNL Iași Liviu Brătescu afirmă că mutarea nu este deloc surprinzătoare, pentru că ALDE s-a plasat de partea PSD în bătălia anti-Justiție, iar Vosganian a fost ajutat pentru a scăpa de ancheta procurorilor.

“Mutarea nu e deloc surprinzătoare. Varujan Vosganian a fost salvat de un dosar penal de colegii parlamentari din PSD. Iar ALDE a fost alături de partidul lui Dragnea în toate asalturile asupra justiției din cei trei ani negri până la debarcarea Vioricăi Dăncilă. De fapt, Varujan Vosganian, a făcut un gest onest: s-a dus în mediul de care în ultimii ani s-a simțit atât de atașat, cel al PSD-ului antiJustiție. Păcat pentru un om care, până la un punct, a luptat pentru principiile liberalismului și care rămâne un mare scriitor“, a scris Brătescu pe facebook.


Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)