Bogdan Cojocaru: Echipa de zgomote a PNL nu poate să mimeze la infinit guvernarea

Jalnică prestația miniștrilor liberali Costel Alexe și Nelu Tătaru. Cei doi s-au dus duminică glonț la Lețcani, în campanie electorală, folosindu-se fără nici o jenă de vremelnicele lor funcții guvernamentale.
Spitalul mobil inițiat de conducerea Consiliului Județean Iași și Neamț se va face indiferent de piedicile liberalilor, dar comportamentul cuplului Alexe-Tătaru dovedește cinism peste măsură. N-am auzit ca ministrul Tătaru să fi mers weekendul trecut în vreun spital din Iași sau să aibă vreo întâlnire cu șefii de spitale, în condițiile unei creșteri îngrijorătoare a numărului cazurilor de COVID-19. În schimb, ministrul Tătaru s-a dus pe post de afiș electoral la Lețcani, pentru amicul său de partid Alexe.
Viața locuitorilor din Moldova este mai importantă decât interesele electorale de moment ale liberalilor. Însă echipa de zgomote a PNL nu poate să mimeze la infinit guvernarea, ci va trebui să și facă proiectele pe care ni le tot vânturau când erau în opoziție. Nu mai auzim nimic de autostrăzile desenate apăsat cu carioca peste harta Moldovei, nici de alte investiții de sute de milioane de euro în infrastructură. Momentul adevărului se apropie cu repeziciune, circul pus în scenă de PNL nu mai ține!

SURSA: Bogdan Cojocaru, deputat PSD, facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)