Bogdan Cojocaru, deputat PSD: Guvernul Păcălici trebuie oprit! Românii s-au săturat de explicații gen ”Nu se poate”, ”Nu e momentul” sau ”Nu acum”.

”Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ne-a anunțat că Guvernul lucrează la ordonanța pentru majorarea alocațiilor, deși Parlamentul a votat dublarea acestui tip de venit.

Ne mai spune doamna Alexandru că în nici un caz nu va fi vorba despre o dublare, ci de o creștere etapizată în următorii ani.
Nu este singura declarație de acest gen a unui reprezentant liberal făcută în ultima vreme. I-am auzit zilele trecute pe premierul Ludovic Orban, dar și pe ministrul de Finanțe Florin Cîțu cum pregăteau terenul pentru amânarea punerii în practică a dublării alocațiilor.
La fel vor proceda liberalii și cu majorarea pensiilor. Vor face anunțul în ultimul moment, ținându-i cu sufletul la gură pe cei care așteaptă creșterea pensiilor cu 40 la sută de la 1 septembrie. Vor spune că nu sunt bani, încercând să-i amăgească pe pensionari cu câțiva lei în plus. Iar restul la Sfântu Așteaptă.
De asta a vrut PNL să avem anticipate în primăvară, pentru a-i păcăli pe părinții și bunicii noștri. N-aveau de gând să mărească pensiile, salariile și alocațiile. Cum n-aveau de gând nici acum dacă nu băteau alegerile la ușă și dacă nu ar fi existat presiunea constantă a PSD. Guvernul Păcălici trebuie oprit! Românii s-au săturat de explicații gen ”Nu se poate”, ”Nu e momentul” sau ”Nu acum”.

SURSA: Bogdan Cojocaru, deputat PSD, Facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)