Antreprenorul Dan Drăghici intră în politică. Va candida pe listele PNL la Miroslava, pentru Consiliul Local

Fondatorul grupului de firme Drăghici Dental, Dan Drăghici, intră în politică. El s-a înscris în PNL și va candida la Consiliul Local la Miroslava, unde are domiciliul.

“Nu mai merge cu statul pe margine, doar cu arătatul cu degetul! E nevoie de implicare și determinare în a face sau a schimba lucruri. Eu unul am decis să cobor în arenă și să candidez pentru un post de consilier local. Da, la Miroslava, unde efervescența antreprenorială se simte la fiecare pas, eu însumi activând de ani buni în acest domeniu! Și nu e vorba doar de efervescența creată de Delphi sau de parcurile industriale care răsar în comună, ci de puzderia de firme care există aici“, afirmă Dan Drăghici pe facebook.

El demontează totodată și lozinca statului deoparte de politică, explicând că politica este peste tot și că ne influențează viața la fiecare pas.

„Politica nu e pentru mine, tot aud asta în jur, inclusiv de la oameni cu o carieră solidă în spate și cu rezultate notabile în domeniul lor de activitate. OK, să admitem că politica nu e pentru noi, dar întreb și eu ca naivul: dacă nu e pentru noi, atunci pentru cine e? Nu politica este cumva cea care ne influențează decisiv viața? Introducerea unei noi linii de autobuz e decizie politică. Construcția unei grădinițe, la fel, e decizie politică. Hotărârea o ia primarul și este necesar avizul Consiliului Local. Oricum o dai, tot politică este“, susține antreprenorul ieșean.

Dan Drăghici recunoaște că Miroslava s-a dezvoltat vizibil în ultimii ani și adaugă este decis să pună umărul pentru a duce localitatea la următorul nivel.

“Miroslava este cunoscută în România ca un model de succes, o comunitate care se bucură de un primar care a știut să o dezvolte. Când spui Miroslava, spui dezvoltare. De ani buni localitatea crește frumos, numărul de locuitori sporind spectaculos în ultimii ani. Mă voi implica, alături de inimoasa echipă de la Primărie, să ducem Miroslava la nivelul următor. Trebuie să ieșim din confortul nostru și să aducem plus-valoare nu doar pentru firma la care lucrăm, ci și pentru comunitate în ansamblu. Dezgustul, lipsa de motivație, ba chiar să nu ne implicăm noi în politică este tot ceea ce își doresc vechii politicieni“, a mai spus Dan Drăghici.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)