În sfârşit o veste bună pentru Iaşi: Spitalul mobil a primit autorizaţia de funcţionare

Cel mai mare spital mobil COVID-19 din Romania, cu 250 de paturi, din care 103 de ATI,  a primit astăzi autorizația de funcționare emisă de Direcția de Sănătate Publică Iași, la solicitarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

Documentul stipulează faptul că „sunt îndeplinite prevederile reglementărilor sanitare în vigoare”, motiv pentru care spitalul mobil COVID-19, secție exterioară a celui de Boli Infecțioase, poate primi deja primii pacienți.

„Iată-ne în fața unei misiuni îndeplinite cu succes, după o muncă de câteva luni, după eforturi considerabile. Acum spitalul poate primi primii pacienți. În acest fel Spitalul de Boli Infecțioase se va putea concentra și pe tratarea celorlalte boli din spectrul său specific de activitate, iar toate celelalte spitale suport  vor putea reveni la normal. Oricât de greu a fost să deschidem această unitate medicală, privind retrospectiv, consider că sănătatea ieșenilor a meritat fiecare efort. Tot ce îmi doresc acum este să reușim să ținem sub control acest virus și să îi putem trata în cele mai bune condiții pe cei care au ghinionul de a contracta acest virus. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și au crezut în șansa noastră, și mai mult decât atât au pus umărul la această realizare”, a afirmat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Acest material a fost comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, Filiala Iasi și realizat de operatorul economic SC GIF22 MEDIA SRL, site: www.jurnalvirtual.ro. Cod mandatar 21200019.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)