Bogdan Cojocaru: Merg în Parlament pentru a susţine cu toată forţa marile proiecte ale Iaşului

”Candidez pentru un mandat de senator la alegerile generale din 6 decembrie în cadrul unei echipe dinamice care îşi propune să reprezinte Iaşul cu cinste.
Le mulţumesc colegilor din partid pentru întregul lor sprijin şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi. Formăm o echipă parlamentară tânără şi ambiţioasă şi cu siguranţă vom avea un cuvânt greu de spus în viitorul Legislativ. Împreună vom pune presiune pe guvern, oricare ar fi acesta, şi ne vom bate cu determinare şi hotărâre pentru proiectele Iaşului.
Ca viitor senator îmi propun să le acord tot sprijinul primarilor PSD din judeţ. Voi fi aproape de edilii social-democraţi, aşa cum şi primarii partidului au sprijinit cu multă hotărâre toate acţiunile PSD Iaşi din ultimii ani. Primarii reprezintă coloana vertebralā a oricărui partid, iar parlamentarii PSD au datoria să le asculte vocea.
Merg în Parlament pentru a susţine cu toată forţa marile proiecte ale Iaşului. Avem nevoie de autostradă, avem nevoie de spital regional, cum avem nevoie de şosea de centură. În acelaşi timp îmi propun să fiu o prezenţă activă în viaţa cetăţii şi promit că voi monitoriza extrem de atent activitatea administraţiei PNL din Palatul Roznovanu şi Casa Pătrată. ”
SURSA: Bogdan Cojocaru, deputat PSD, facebook
Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)