Bogdan Cojocaru: Pentru PNL mai importante sunt alegerile decât sănătatea românilor.

“Vedem evoluţia ascendentă a pandemiei şi situaţia îngrijorătoare de la Iaşi. Suntem de câteva săptămâni pe locul doi ca număr de cazuri după Bucureşti, iar liberalii preferă jocurile politice, în loc să-i intereseze sănătatea ieşenilor.
Pentru PNL, mai importante sunt alegerile decât sănătatea românilor. Observām cum întreaga Europă fierbe, cum guvernele decid unul după altul închiderea activităţilor, pentru a stopa pandemia, în timp ce liberalii de la noi au un singur ţel: alegeri cu orice preţ!

În campanie, instituţiile arondate PNL n-au mişcat un deget pentru deschiderea spitalului mobil de la Leţcani, blocând intenţionat proiectul. Acum, după alegeri, s-au hărnicit dintr-o dată.

E mobilizare generală la PNL pentru deschiderea spitalului cât mai repede. Dar unde erau instituţiile arondate PNL în urmă cu câteva săptămâni? S-au hărnicit cu toţii, dintr-o dată. Nici cei de la Mediu, nici Prefectura, nici Ministerul Sănătăţii n-au mişcat un deget în campania electorală, pentru că aşa s-a dat ordin la liberali, să blocheze cu orice preţ proiectul. ”

SURSA: Bogdan Cojocaru, deputat PSD, facebook

Uncategorized

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)