Chirica: PSD ştia că vine pandemia. N-a vrut să se compromită politic şi a preferat să se retragă în opoziţie, să critice şi să incite populaţia la dezordine

Primarul Mihai Chirica susţine că PSD s-a retras de la putere “ştiind de pandemia care se apropia” şi nu a vrut să se compromită, pentru a sta în opoziţie ca să-i critice pe liberali şi să incite populaţia la dezordine.

Mihai Chirica, lider al filialei municipale PNL Iaşi, a spus, duminică, la evenimentul de lansare a programului de guvernare PNL Iaşi, că Guvernul Orban şi-a asumat o grea sarcină, pentru că are de luptat pe de o parte cu Covid-19, iar pe de altă parte se bate şi cu “Partidul Comunist Român, reinventat după 1990″.

“Guvernul Orban luptă cu Covid-19, dar şi cu PCR 19-90, ca s-o parafrazez pe doamna Dăncilă. Guvernul liberal luptă cu Partidul Comunist Român care s-a reinventat după 1990″, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Edilul Iaşului consideră că PSD a ştiut că vine pandemia şi că social-democraţii s-ar fi retras intenţionat în opoziţie.

“PSD a plecat de la putere când deţinea majoritatea în Parlament, ştiind de pandemia care se apropia. PSD n-a vrut să se compromită politic şi a preferat să se retragă în opoziţie, să critice şi să incite populaţia la dezordine, să contribuie la creşterea numărului de infectări, ceea ce s-a şi întâmplat de altfel”, a susţinut Chirica.

Edilul ieşean susţine că România a înfruntat pandemia cu rezultate mult mai bune decât alte state europene.

Chirica i-a îndemnat pe ieşeni să vină la vot pe 6 decembrie, precizând că “politica se face în cabina de vot, nu la televizor sau pe Facebook”.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)