Costel Alexe: Autostrada Iaşi-Târgu Mureş este cel mai important proiect pe care trebuie să-l înfăptuim în acest mandat. Alexandru Muraru: Bugetul educaţiei a fost dus de PSD la un minim istoric, de sub trei la sută din PIB în 2019

Liderul filialei judeţene Iaşi a PNL, Costel Alexe, a spus, în cadrul evenimentului de prezentare a programului de guvernare PNL, că Iaşul trebuie să trimită o echipă consistentă de liberali în Parlament, pentru a putea susţine din Legislativ proiectele judeţului.

“Parlamentarii PNL Iaşi vor face echipă cu primarul, cu şeful de consiliu judeţean, dar şi cu ceilalţi 97 de primari din judeţ. Autostrada Iaşi-Târgu Mureş este cel mai important proiect pe care trebuie să-l înfăptuim în acest mandat. De asemenea, avem în vedere construirea autostrăzii de la Siret spre Bucureşti. Spitalul regional, stadionul, sala polivalentă şi parcurile industriale sunt obiective care vor aduce dezvoltare judeţului”, a afirmat şeful liberalilor ieşeni, Costel Alexe.

Totodată, deputatul Alexandru Muraru a spus că, fără investiţii majore în educaţie, România va stagna, el criticând PSD pentru că a alocat bani puţini acestui domeniu.

“PSD a creat cel mai mare haos în acest sector. Bugetul educaţiei a fost dus de PSD la un minim istoric, de sub trei la sută din PIB în 2019. Am ajuns la 3,4 la sută din PIB în timpul guvernării Orban, iar până în 2024, şase la sută din PIB va merge către educaţie”, a afirmat deputatul liberal Alexandru Muraru.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Iași, executat de SC GIF22 MEDIA SRL, site: www.jurnalvirtual.ro, cod mandatar financiar 11200025

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)