Co-fondatorul RomSoft Iaşi, Dorin Cristea: S-au tot amânat multe proiecte în acest an, dar în 2021 industria IT va creşte mult mai puternic decât media pieţei

A fost un an dificil din punct de vedere economic, însă pentru firmele IT a existat şansa redeschiderii unor discuţii mai vechi sau găsirea altor potenţiali clienţi.

Co-fondatorul RomSoft Iaşi, Dorin Cristea, susţine că firma sa este în negocieri avansate cu corporaţii din Germania pentru proiecte care vor demara anul viitor în industria de retail, în industria fintech şi industria manufacturieră.

“2020 a fost anul în care s-au tot amânat multe proiecte care trebuiau realizate. Însă în 2021 aceste proiecte vor lua un avânt extraordinar. Industria IT va creşte mult mai puternic decât media pieţei. Un motiv pentru care creşte interesul pentru industria IT este tendinţa, dar şi dorinţa de a aplica mai rapid soluţii de digitalizare”, a declarat antreprenorul Dorin Cristea.

El consideră că viitorul se anunţă unul promiţător pentru RomSoft.

“Avem aceste negocieri pe care le purtăm cu companii din domenii diferite, dar industria medicală a devenit ţinta principală a celor care fac investiţii. Cum majoritatea clienţilor RomSoft sunt din industria medicală, asta înseamnă un viitor bun pentru compania noastră”, a afirmat Dorin Cristea.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)