Cosette Chichirău (USR) îi răspunde tăios lui Chirica: Ne aşezăm la masa negocierilor dacă PNL Iaşi dovedeşte că vrea să scape de nepotism

Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău afirmă că reprezentanţii USR-PLUS sunt dispuşi să colaboreze la nivel local cu PNL Iaşi dacă liberalii dovedesc că vor să scape de nepotism.

Cosette Chichirău a declarat că o colaborare la Iaşi între USR-PLUS şi PNL trebuie discutată la nivel judeţean, pe baza unei liste de proiecte şi priorităţi asumate.

“Există anumite precondiţii pentru această colaborare, printre care eliminarea nepotismului şi oprirea mafiei imobiliare. Pentru început, vrem să vedem demisia finului lui Costel Alexe din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi a cumătrului lui Mihai Chirica din funcţia de city manager, funcţie pentru care trebuie organizat un concurs serios. Fără aceste demisii, mă tem că nu avem aproape nimic în comun. Suntem dispuşi să ne aşezăm la masa negocierilor dacă PNL Iaşi dovedeşte că vrea să scape de nepotism“, a declarat liderul USR Iaşi, Cosette Chichirău.

Primarul PNL Mihai Chirica a declarat luni că alianţa dintre PNL şi USR-PLUS ar trebui să funcţioneze şi la Iaşi, după modelul de la centru, precizând că se angajează să fie liantul acestei coaliţii în interesul comunităţii ieşenilor.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)