Asociaţia “Împreună pentru A8″: Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova

Reprezentanţii Asociaţiei “Împreună pentru A8″, care militează pentru construirea autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, susţin că orice întârziere a proiectului reprezintă “o bătaie de joc” la adresa locuitorilor din regiune şi anunţă că vor monitoriza în acest an proiectele de infrastructură din zona Moldovei.

Vicepreşedintele Asociaţiei “Împreună pentru A8″, Cătălin Urtoi, a scris pe Facebook că în 2021 vor fi monitorizate proiectele de infrastructură în regiunea Moldovei, inclusiv cel privind autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

“Vom fi foarte atenţi la activitatea celor de care depinde implementarea proiectelor de infrastructură în regiunea Moldovei. Asociaţia noastră nu va face niciun compromis politic în legătură cu A8. Mai important este să trecem Carpaţii spre Vest până în 2030, decât interesele de grup, de partid, sau personale”, a afirmat Cătălin Urtoi, vicepreşedinte “Împreună pentru A8″.

El a adăugat că orice întârziere a acestui proiect reprezintă “o bătaie de joc” la adresa celor peste patru milioane de locuitori care trăiesc şi muncesc în regiunea Moldovei.

“Autostrada Unirii este un proiect strategic de ţară, un proiect care va dezvolta regiunea Moldovei şi care va duce la creşterea economiei naţionale”, au afirmat reprezentanţii Asociaţiei “Împreună Pentru A8″.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)